Garantie & Retouren


Garantie

Op al onze producten zit productgarantie. De garantie varieert per artikel. U kunt bij de productinformatie zien hoe lang de garantie is. Deze garantie geldt bij normaal gebruik van het artikel. De garantie vervalt bij misbruik van het artikel, onzorgvuldigheid, verwaarlozing, verkeerd gebruik of door extreme weersomstandigheden.

Controleer het product altijd goed wanneer deze geleverd wordt. Mocht het artikel kapot of beschadigd aankomen accepteer het dan niet. Het artikel zal dan naar ons geretourneerd worden en de kosten zijn dan te verhalen op de transport maatschappij. Wanneer een kapot pakket geaccepteerd wordt door een klant is dit wettelijk gezien lastig.

Uw bon is het garantiebewijs dus bewaar deze goed!


Retourneren

Alle producten kunt u, mits deze geen sporen van gebruik vertonen, in de oorspronkelijke verpakking binnen 7 werkdagen retourneren naar het volgende adres: 

Interioshops BV

Cornelis Houtmanstraat 24

7825VG EMMEN

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 7 werkdagen terug vergezeld van de originele factuur/pakbon in een deugdelijke verpakking. Vul alstublieft op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in.

Let op! Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder aangegeven reden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze klantenservice. Het recht op retour geldt enkel voor particuliere aankopen. Bedrijven hebben geen recht op retour.Mocht u vragen hebben of mocht u advies willen over onze bovenstaande diensten, neemt u dan contact met ons op.