Bureaustoel Bèta Maatje Plus

Normale prijs: € 801,00

Nu voor: € 641,00

Geef hier aan welke kleur bekleding u wenst!

Bèta Maatje Plus


- Wielen belastbaar tot totaal 250 kg.
- Het voetenkruis van aluminium is getest volgens de zwaarste normen.
- Armleggers voorzien van een massieve aluminium beugel.
- Mechaniek getest op de zware “British Standard” test en goed bevonden.
- Rug en zit zijn gemaakt van 14 mm dik gelamineerd beukenhout. Normaal is de standaard dikte 10 mm

Beschrijving

Details

Bèta Maatje Plus

De Maatje Plus, ergonomie op maat.

Ook voor mensen met een maatje meer is een ergonomisch verantwoorde bureaustoel de absolute voorwaarde om gezond te zitten ter voorkoming van medische klachten. Daarom heeft Bèta een kwalitatief hoogwaardige bureaustoel ontwikkeld met 20% meer zitruimte en een draagkracht van
ruim 200 kilogram. De combinatie van verstelbaarheid en comfort zorgt dat deze uitvoerig geteste stoel dé zitoplossing is voor mensen met een maatje meer en dankzij de vormgeving verschilt de stoel nauwelijks van standaardstoelen zodat uw werkplek er niet onderscheidend uitziet.

De Maatje Plus, meer stoel + meer comfort.

De Maatje Plus stoel is het resultaat van een zoektocht naar een conferentiestoel die ergonomie en zitcomfort biedt voor mensen met een maatje meer. Hoewel de zitting met 10 centimeter is verbreed, is deze stoel zodanig vormgegeven dat deze nauwelijks verschilt van standaard conferentiestoelen waardoor dit model niet opvalt binnen uw totaalinrichting. Daarnaast hebben uitgebreide testen aangetoond dat deze stoel ruim anderhalve keer meer gewicht kan dragen dan een standaard conferentiestoel, wat resulteert in een draagkracht van ruim 200 kilogram. Daar komt bij dat deze stoel aan mensen met een maatje meer de gelegenheid biedt om medische klachten te voorkomen, door op een ergonomisch verantwoorde manier te zitten.