Verzenden & Bezorgen

 U kunt op de productpagina's lezen of producten wel of niet voorradig zijn. Vaak worden producten naar wens en op maat gemaakt en zijn deze niet voorradig, de levertijd hiervoor is veelal 4 a 5 weken. Wilt u sneller beschikken over kantoormeubilair? Informeer dan naar onze regeling om tijdelijk kantoormeubilair te plaatsen bij u.

 

Kleine pakketten

Alle producten kleiner dan 140 cm en lichter dan 30 kg worden met TNT Post naar u verzonden. Zodra wij uw betaling binnen hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verwerkt. TNT Post garandeert dat in 98% van de gevallen uw pakket binnen 24 uur op de plaats van bestemming is bij particulier, bedrijf, postbus of vestigingsadres.

Als uw product verzonden is ontvangt u een track and trace code zodat u op de website van TNTPost www.tracktrace.nl uw pakket kunt volgen.

Mocht u het pakket om wat voor reden missen dan wordt het pakket de volgende dag wederom aangeboden. Mocht u er op dat moment weer niet zijn dan kunt u het de volgende dag ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. U wordt bij elke stap hiervan geinformeerd door een begeleidende brief die de TNT-bezorger in uw brievenbus achter laat.

 

Grote paketten

Paketten die groter zijn dan het hierboven genoemde formaat, bezorgen wij veelal met onze eigen bezorgservice. Wij proberen qua levermoment rekening te houden met uw wensen en werken vaak een logische bezorgroute af om onze klanten snel te kunnen bedienen.Mocht u vragen hebben of mocht u advies willen over onze bovenstaande diensten, neemt u dan contact met ons op.